Хайвер от орехи и чесън
22 Декември 2011
19456
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
2 глави чесън
2 филийки сух хляб (без кората)
1 кафена чашка орехови ядки
1 кафена чашка зехтин
3 супени лъжици кисело мляко
лимонов сок
сол
Чесънът се почиства и се счуква с малко сол.
Прибавят се ореховите ядки и също се счукват.
Накрая се слага накиснатият във вода и изстискай хляб.
Сместа се разбива много добре, като постепенно се налива зехтинът.
Прибавят се киселото мляко, лимонов сок и сол на вкус.
Хайверът се оформя на купчинка в чиния и се украсява по желание.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари