За тестото:
250 гр. брашно
100 гр. захар
1 пак. ванилова захар
80 гр. масло
1 яйце
За крема:
500 мл прясно мляко
2 пакетчета пудинг ванилия
200 гр. захар
800 мл сметана
готова глазура за торта
От изброените съставки за тестото омесет меко тесто и го оставете в хладилник за около 45 минути. След това разточете върху набрашнена повърхност и го поставете на дъното на кръгла тава за печене, предварително намазана с маргарин и поръсена с малко брашно.
В млякото сварете пудинга, смесен със захарта, свалете от котлона и веднага добавете сметаната.
Изсипете крема върху тестото в тавата и отгоре поставете плодовете по желание.
Сложете сладкиша да се пече в предварително загрята фурна на 170 градуса около 70 минути.
Изпечения сладкиш оставете да се охлади и след това го поставете в хладилник, най-добре за през нощта, за да може хубаво да се охлади.
На другия ден залейте сладкиша с предварително приготвената глазура (приготвена по инструкциите на опаковката).