Хитринка за печене на чушки бързо и лесно, без да изгарят

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Хитринка за печене на чушки бързо и лесно, без да изгарят
476207
Снимков материал: pixabay.com
Хитринка за печене на чушки бързо и лесно, без да изгарят

Ако искате да приготвите вкусни и здравословни печени чушки, последвайте този съвет!

Преместете скарата на най-високата степен на фурната. След това закачете за нея приготвените чушки за печене.

За целта може да използвате кламери, като ги огънете така, че да образуват удобни кукички, с които да закачите дръжките на чушките (ако не разполагате с кламери, опитайте направо да ги закачите за дръжките)

Не забравяйте долу да поставите съд, в който да капе сокът, отделящ от тях. Настройте фурната на 250 градуса и печете, докато люспата на чушките стане златиста и започне да се отделя.

Така предотвратявате прегарянето им, защото те действително нямат контакт до нагорещената повърхнина на фурната. Може да опитате и с патладжани.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft