Хитър готварски трик да направиш пържена риба с вкусна коричка, а отвътре много крехка и сочна!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
За Дома
Хитър готварски трик да направиш пържена риба с вкусна коричка, а отвътре много крехка и сочна!
43999
Снимков материал: pixabay.com
Хитър готварски трик да направиш пържена риба с вкусна коричка, а отвътре много крехка и сочна!

 Хитър готварски трик да направиш пържена риба с вкусна коричка, а отвътре да е много крехка и сочна. Какво крият професионалните готвачи.
????И така, как правилно да пържите риба в тиган.
Оказва се, че за да се образува вкусна хрупкава коричка върху парчетата риба, която да запечата всички сокове вътре, първо трябва да изпържите рибата от едната страна, например за 8 минути (в зависимост от размера на парчето, разбира се).

След това обърнете и пържете точно половината от времето, тоест 4 минути.
❗️ И трикът е, че рибата не може да се препече, а този метод на пържене, което означава „намалете времето за пържене на втората страна точно наполовина“, прави парчетата пържена риба по-сочни и вкусни.

Редактор: Ива Христова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft