30 Юли 2023
43999
Снимков материал: pixabay.com
Хитър готварски трик да направиш пържена риба с вкусна коричка, а отвътре да е много крехка и сочна. Какво крият професионалните готвачи.
????И така, как правилно да пържите риба в тиган.
Оказва се, че за да се образува вкусна хрупкава коричка върху парчетата риба, която да запечата всички сокове вътре, първо трябва да изпържите рибата от едната страна, например за 8 минути (в зависимост от размера на парчето, разбира се).
След това обърнете и пържете точно половината от времето, тоест 4 минути.
❗️ И трикът е, че рибата не може да се препече, а този метод на пържене, което означава „намалете времето за пържене на втората страна точно наполовина“, прави парчетата пържена риба по-сочни и вкусни.
❗️ И трикът е, че рибата не може да се препече, а този метод на пържене, което означава „намалете времето за пържене на втората страна точно наполовина“, прави парчетата пържена риба по-сочни и вкусни.
Редактор: Ива Христова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари