Загрейте фурната на 190 градуса.
Смесете извара и маслото, добавете яйцето и разбъркайте добре.
Изсипете вътре брашното, смесено с бакпулвера, солта и захарта. Замесете тесто, което да не е много твърдо.
Оставете тестото да почива в продължение на 10 минути.
Настържете кашкавала за плънката, добавете нарязания на ситно чесън и заквасената сметана, и объркайте.
На набрашнена маса разточете тестото на две кори (едната да е малко по-голяма от другата). За удобство може да изрежете кръговете с помощта на тавички с различни диаметри.
По-малкият кръг поставете в тавичка, покрита с хартия за печене, и намажете ръба с вода. Разстелете плънката върху повърхността на кръга.
Покрийте с втория кръг, като огънете ръбовете му под тези на основата, и прищипете добре.
Намажете тестото с жълтък и поръсете със сусам. Печете в продължение на 20-30 минути.
Готовото хлебче покрийте с чиста кърпа и оставете да се охлади и задуши.
Бон апети!