Разтворете маята в няколко лъжици хладка вода и добавете захарта. След това в купа смесете брашното, сухото мляко и солта. Оформете в средата кладенче и в него изсипете сместа с маята, добавете маслото (разтопено), водата и разбъркайте. Омесете меко тесто, като при необходимост добавите още малко брашно (или добавете още вода, ако тестото е твърдо). Замесете и разделете на 18 топки, след което ги поставете върху поръсен с брашно плот. Покрийте и оставете да втасат 15 - 30 минути.
През това време загрейте тава с диаметър около 24 сантиметра. Премесете една по една топките от тестото и ги поставете в сгорещената намазнена тава. Печете, докато на повърхността се появят големи мехурчета, а след това обърнете хлебчетата и няколко минути печете и от другата страна. Докато се пекат, вече изпечените хлебчета съхранявайте на топло място, увити в кухненска кърпа.