30 Декември 2016
105971
Снимков материал: pixabay.com
Поставила хляб под течаща вода. Вижте какво се случи
Всеки обича прясно изпечен хляб, мек отвътре и хрупкав отвън.
Въпреки това, ако постои само няколко дни, просто е невъзможно да се яде. Но не изхвърляйте застоялия хляб в кошчето! Оказва се, че има един трик, който за няколко минути ще върне хляба обратно към живота!
1. Пуснете чешмата и поставете хляба под струя студена вода, докато попие достатъчно.
2. Поставете хляба във фурната на 150 градуса и печете в продължение на 6-12 минути.
Това наистина работи!
Ключът е в това, че водата, която попива хляба, във фурната се преобразува в пара и отново прави хляба мек и пухкав. Няма да го различите от прясно изпечения!
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари