Хрупкав пай с боровинки и ябълки
2 Юли 2012
15889
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Фурната се загрява до 180 градуса. В тиган се слагат парчетата ябълка, захарта, боровинките и водата. Леко се загрява сместа, докато плодовете започнат да отделят сок. Сипва се брашното в купа и се бърка с маслото, докато се образуват трохи. Прибавят се канелата, овесените ядки и останалата захар. Сместа се сипва в тавичка, добавя се отгоре плодовата смес. Пече се 25 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари