Хрупкави, здравословни и много вкусни: Печени тиквички с пармезан и подправки

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Хрупкави, здравословни и много вкусни: Печени тиквички с пармезан и подправки
30499
Снимков материал: pixabay.com
Хрупкави, здравословни и много вкусни: Печени тиквички с пармезан и подправки

Хрупкави, здравословни и превкусни. Страхотни за през лятото, когато вече е твърде горещо и не си струва да включвате фурната за повече от 20 минути, но и когато ви е необходим бърз и вкусен обяд , който не изисква много сложна подготовка.

Необходими съставки:
4 дълги тиквички
110 грама настърган пармезан
½ чаена лъжичка риган
½ чаена лъжичка сух босилек
½ чаена лъжичка чесън на прах
2 супени лъжици сух магданоз
Сол на вкус
зехтин

Приготвяне:

Загрейте предварително фурната до 180 градуса

В купа смесете пармезанът, солта и подправките.

Тънките и измити тиквички нарежете на четвъртинки по дължина, намажете ги със зехтин.

След като ги наредите, поръсете със сместа с пармезан и подправки и печете 20 минути на 180 градуса.

Сервирайте ги топли.

 

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft