Хрупкави панирани сиренца
26 Април 2012
83798
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сиренето се поръсва с чесъна на прах (може да се прибави босилек, риган, червен пипер или друга подправка за аромат) и се нарязва на правоъгълни парченца. Парченцата се овалват първо в брашно, а след това в яйце и накрая - в галета. Пускат се в нагорещено олио за кратко, до готовност на панировката. Поднасят се с прясна салата и чаша вино.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари