Хрупкави пръчици с бекон и топен кашкавал
30 Октомври 2015
11779
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
250 гр. бутер тесто (размразено)
70 гр. тънко нарязан бекон
яйце за намазване
50 гр. настърган кашкавал
1. От бутер тесто тесто изрежете дълги ивици и ги поставете внимателно на масата. Върху всяка лента поставете равно парче бекон и покрийте с още една лента тесто.
2. Усучете пръчиците с ръце, за да оформите спирали. Намажете с разбито яйце.
3. Подредете ги в намаслена тава или тава, покрита с хартия за печене, и ги поръсете с настърган кашкавал. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато се зачервят.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари