Хрупкави пуешки хапки
15 Август 2013
18819
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 гр. пуешко месо
2 яйца
½ чаша натрошен корнфлейкс
сол
черен пипер
червен пипер
къри на прах
масло
готов къри сос
Натрошете корнфлейкса в хаванче, но без да го раздробявате прекалено ситно. Нарежете пуешкото месо на тънки филии и го подправете добре със сол, черен пипер, червен пипер и къри от всички страни. Разбийте яйцата в купа. Потопете пуешките хапки първо в разбитите яйца, така че да се покрият изцяло с тях, след което веднага ги оваляйте в натрошения корнфлейкс. Повторете тази процедура и с останалите парчета месо. Загрейте масло или олио в дълбок тиган. Изпържете вътре пуешките хапки до зачервяване и до готовност на месото. Поднесете с прясна салата и къри сос.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари