За приготвянето на този невероятно вкусен и приятен ордьовър са ви необходими само 25 минути, затова грабвайте лист и химикал.
125 г сирене бри
6 с.л. сладко от боровинки с цели плодчета (може и сладко от червени боровинки или малини)
2 с.л. масло
Най-напред разрежете багетите по дължина и намажете всяка от вътрешните им страни с масло.
Нарежете сиренето бри на филийки с дебелина около половин сантиметър и ги наредете равномерно върху ½ от разполовените багети. Върху тях сложете от боровинковото сладко и покрийте с горните половинки на багетите.
Наредете върху огнеупорна тавичка и печете на 190 градуса за около 15 минути (или докато сиренето се разтопи, а багетите са леко запечени).
За сервирането разрежете напречно багетите на 3 или повече парчета в зависимост от големината им и подредете в красива чиния.