Хрупкаво тесто за пица
22 Декември 2011
57585
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Водата, зехтина, маята, солта и захарта се разбъркват добре с миксер, докато напълното разтваряне на маята.
Добявяме брашно и бъркаме докато бъде напълно поето от сместа. След като се образува топка, спрете да бъркате.
Слага се тестото в купа или голяма чиния и се покрива с домакинско фолио, за да не засъхне.
Тестото се оставя в хладилника за 24 часа преди да се използва.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари