10 Ноември 2014
6922
Снимков материал: pixabay.com
500 гр тиква
1 консерва нахут
1 лукче
1 лимон
1 супена лъжица тахан
3 супени лъжици зехтин
Тиквата се бели, нарязва на кубчета, подправя със сол, черен пипер и масло и се пече на фурна 20 минути на 220 градуса. След като се изпече я прехвърляме в купа и добавяме нахут, сок от един лимон, чесън, тахан, зехтин и сол. Заедно пасираме и при необходимост добавяме вода, за да получим кремообразна смес.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари