Царевичен дип
22 Декември 2011
3958
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В купа се смесват цеденото кисело мляко и сиренето и с дървена лъжица се разбърква добре, докато се получи пастет. (Може да се разбие с кухненски робот.)
Перата на лука се нарязват наситно, слагат се в купата и се овкусява със соса "Уорчестър" и чили соса.
Червената чушка се нарязва на много дребни парчета, добавя се в салатата заедно с царевицата и се разбърква.
Бялата част на чесъна се нарязва наситно. Филийките се мажат с олио на тънка струя, поръсват се с чесъна и малко риган и се запичат в загрята до температура 200-220 градуса фурна, докато се зачервят. Филиите се сервират се заедно със салатата.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари