500 г консервирана царевица
пудра захар за поръсване
3 листенца чай салвия
4-5 яйца
1/2 ч. л. канела
1-2 ч. л. сусамово семе
1 пакетче ванилия на прах
1 ч. ч. захар
100 г разтопено масло
250 мл неподсладено кондензирано мляко
шоколадов топинг за украса
Царевицата се пюрира в блендер заедно с половината от кондензираното мляко.
Прибавя се разтопеното масло.
Слагат се захарта, ванилията и канелата.
Сместа се разбърква с яйцата и се изсипава в съд за печене.
Поръсва се със сусам и съдът се поставя в тава с вода в загрята на 220 градуса фурна.
Температурата на фурната се намалява на 180 градуса и кейкът се пече около 1 час
Изстиналият кейк се нарязва на квадратни парчета и се поднася украсен с листенца чай салвия, шоколадов топинг и пудра захар.