Царевична супа с треска
4 Март 2013
3424
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Разтопете маслото в тенджера. Запържете вътре лука и бекона за около 5 минути, докато омекнат. Добавете картофите и гответе още няколко минути, след това налейте вътре бульона и оставете да къкри, докато картофите омекнат (около 8 минути).
Добавете царевичните зърна и пушената треска. Гответе още няколко минути, преди да добавите сметаната и малко черен пипер. Опитайте на вкус и добавете сол, ако е необходимо, т.к. рибата е солена. Разбъркайте нарязания магданоз и поднесете с хрупкав хляб.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари