За Жената
Рецепти за готвене
Тестени изделия
Царска баница с биволско сирене - бърза и неописуемо вкусна
Царска баница с биволско сирене - бърза и неописуемо вкусна
28 Септември 2015
10890
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
400 гр. биволско сирене
(ако нямате, може и краве)
1 пакет бутер тесто
4 яйца
100 гр. кашкавал
масло за намазване на тавата
Първият лист бутер тесто (предварително размразен) се разточва леко и се слага в намазана с масло правоъгълна тава. Отгоре се нанася плънката, приготвена по следния начин: към разбитите яйца се добавя натрошеното сирене, обърква се хубаво и изсипва се върху тестото. Плънката се покрива с втория лист бутер тесто, като се притиска леко по краищата. Баницата се пече в загрята фурна до зачервяване и готовност. Малко преди да се извади от фурната, баницата се наръсва с настъргания кашкавал и се връща вътре, за да се разтопи кашкавалът.
Автор: lakomnik.bg
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари