1 пакет чаени бисквити
50г страфиди
1с.л. ликьор
10г желатин
нишесте Ягода
нишесте Лимон
нишесте Ванилия
300г захар
1лт прясно мляко
100г смлени лешници
100г шоколад
10г шоколадови пръчици
От трите пакета нишесте се отделя в три купички по 2с.л. лъжици. Млякото се разделя в три тенджерки. Желатинът се разтваря в хладка вода. Захарта се разделя на три в съдовете с прясно мляко. В купичките с нишесте се наливат по 2с.л. хладка вода. Разбъркват се на гладка кашица. Включва се котлон. Последователно се зареждат съдовете с млако. Един по един се приготвят кремчетата. Бисквитите се счукват на ситно. Омесват се заедно със смлените лешници, стафидите, 50г разтопено краве масло и 1с.л. коняк. Объркват се добре. Взема се тортена форма със закопчаване. Бисквитената смес се зарежда като първи слой. Желатинът се разпределя в трите крема. Объркват се добре за да може да се получи хомогенна смес. Зарежда се първият цвят крем. Десертът се слага за 30 минути да стегне. След това втория и накрая третия. С подредбата и вида на пудингите може да се импровизира. Заглажда се добре. Оставя се в хладилник да стегне за едно денонощие. Реже се на парчета. Преди поднасяне всяко парче се полива със сос от ягодово сладко или се украсява с пресни плодове и ядки.