Целувките са скука! Ето какво да им добавите, за да се разтопят в устата - гарантирано няма да забравите вкуса им:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Целувките са скука! Ето какво да им добавите, за да се разтопят в устата - гарантирано няма да забравите вкуса им:
Целувките са скука! Ето какво да им добавите, за да се разтопят в устата - гарантирано няма да...
3441
Целувките са скука! Ето какво да им добавите, за да се разтопят в устата - гарантирано няма да забравите вкуса им:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Целувките са едни от най-прочутите произведения на сладкарското изкуство. Вероятно и вие сте се пробвали да ги приготвите у дома, в крайна сметка рецептата е толкова лесна, че дори новак в кухнята се справя с нея.

Ние обаче ви предлагаме да отидете крачка напред и да си направите тези Подобрени целувки с орехи и бисквити - съчетанието на вкусове е уникално и буквално всяка малка хапчица се разтапя блажено върху езика ви! Като добавим и нежния шоколадов пълнеж, с който се слепват накрая, нещата стават направо нетърпимо вкусни! Ето необходимите продукти:

Подобрени целувки

Продукти:

3 белтъка

300 гр. пудра захар

150 гр. смлени орехи

150 гр. маслени бисквити

За крема:

3 жълтъка

20-30 гр. шоколад

50 гр. пудра захар

100 гр. масло

1 с. л. пудра захар

целувки с пълнеж

Приготвяне:

Белтъците се разбиват на твърд сняг с пудрата захар. След това с шпатула внимателно добавете 150 г смлени орехи, както и 150 г смлени бисквити.

Оформете от сместа целувки с лъжица и ги наредете в тава, застлана с хартия за печене. Печете ги в загрята фурна, тоест сушете във фурна с вентилатор на 80 градуса, а без вентилатор на 100 градуса.

Най-лесно е да оформите малки целувки с помощта на две чаени лъжички или на шприц. Внимавайте да не загорят, трябва да са хрупкави отвън и мекички отвътре.

За крема: 3 жълтъка се разбиват с 50 гр. пудра захар, след което се варят на водна баня до сгъстяване, след което се добавя малко шоколад, около 20 гр., и се бърка, докато се разтопи и сместа се сгъсти.

Когато кремът изстине, добавете 100 г разбито с една лъжица пудра захар масло. Като изстинат целувките, се съединяват две по две с готовия крем.

подобрени целувки

Да ви е сладко!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft