Досега винаги сте приготвяли яйцата по класическия начин- на очи, бъркани или на омлетче: Но след тази рецепта, това ще се промени…
Опитайте още сега, няма да съжалявате
250 гр. заквасена сметана
8 яйца
малко нарязан магданоз
150 гр.
Опитайте още сега, няма да съжалявате
250 гр. заквасена сметана
8 яйца
малко нарязан магданоз
150 гр.
Плитък огнеупорен съд се намазва с масло и в него се поставя заквасената сметана. Едно по едно чупете яйцата и ги добавяйте към сметаната.
Поръсете със ситно нарязания магданоз и твърдото сирене, смесено с малко галета и масло.
Пече се, докато яйцата се стегнат, а жълтъците останат малко меки (около 10 минути на 220 градуса)
Вземете парче хляб и се наслаждавайте.