Цял живот ги ям на очи, бъркани или на омлет, но откакто прочетох тази рецепта в едно списание само така си ги правя

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Цял живот ги ям на очи, бъркани или на омлет, но откакто прочетох тази рецепта в едно списание само така си ги правя
Цял живот ги ям на очи, бъркани или на омлет, но откакто прочетох тази рецепта в едно списание...
850540
Цял живот ги ям на очи, бъркани или на омлет, но откакто прочетох тази рецепта в едно списание само така си ги правя
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Досега винаги сте приготвяли яйцата по класическия начин- на очи, бъркани или на омлетче: Но след тази рецепта, това ще се промени…

Опитайте още сега, няма да съжалявате

 

Необходими продукти:

250 гр. заквасена сметана
8 яйца
малко нарязан магданоз
150 гр.

настъргано твърдо сирене
1 супена лъжица галета
масло

 

Начин на приготвяне:

Плитък огнеупорен съд се намазва с масло и в него се поставя заквасената сметана. Едно по едно чупете яйцата и ги добавяйте към сметаната.

Поръсете със ситно нарязания магданоз и твърдото сирене, смесено с малко галета и масло.

Пече се, докато яйцата се стегнат, а жълтъците останат малко меки (около 10 минути на 220 градуса)

Вземете парче хляб и се наслаждавайте.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft