Всеки може да изпече вкусно пиле на скара, но малцина знаят как да го готвят, така че да се окаже не сухо, а възможно най-сочно, с хрупкава кафява коричка. В този случай има един доказан метод, за който ще разберете сега!
При този метод на готвене, пилешкото на скара винаги се оказва толкова сочно, че когато се реже, сокът просто изтича от него, докато е толкова вкусно, ароматно с хрупкава коричка, че ще искате да го готвите отново и отново отново!
Благодарение на такава доста проста рецепта, приготвянето на вечеря или вечеря няма да ви затрудни, защото не е нужно да стоите часове на печката - само няколко минути, за да мариновате птицата и още по-малко да я изпратите на фурна, всичко останало ще бъде направено без ваше участие! Гответе с удоволствие и нека приготвянето на вкусни ястия не се превърне в тежест за вас, а в радост! Желая на всички приятен апетит!