Чаках важни гости, страх ме беше да не се изложа! Е, благодарение на тези съвети масата ми беше...
27 Август 2016
53024
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Да знае как се слага маса трябва да знае не само перфектната домакиня. Дори и за ерген е полезно да знае как се подреждат чиниите на масата - така в подходящия момент може да направи нужното впечатление!
За да не се чувствате вече никога неловко, днес ще ви покажем как правилно да подредите всички чинии, вилички, лъжички - от най-малката до най-голямата.
Мястото на всички прибори за хранене
- Гореща чиния.
- Чиния за предястия.
- Чиния за хляб.
- Вилица за предястия.
- Вилица за риба.
- Трапезна вилица.
- Трапезен нож.
- Нож за риба.
- Нож за предястия.
- Супена лъжица.
- Нож за масло.
- Десертна лъжица.
- Десертна вилица.
- Чаша за вода.
- Чаша за бяло вино.
- Чаша за червено вино.
Сега можете да сте сигурни, че никога няма да объркате вилицата за риба и десертната вилица! Следващия път ще шашнете гостите си!
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари