Червено цвекло с орехов дресинг
22 Декември 2011
11645
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
400 г червено цвекло
100 г орехи
5 стръка магданоз
2 с.л. зехтин
1 с.л. балсамов оцет
сол
Време: 3 минути
За да е бърза тази рецепта, се използва червено цвекло от консерва. То се отцежда внимателно, изсипва се в купа, прибавят се натрошените орехи (100 г), ситно нарязаният магданоз (5 стръка) и салатата се овкусява със зехтин (2 с.л.), балсамов оцет (1 с.л.) и сол. Сервира се веднага. Може да се използва и сурово цвекло, което се реже на кубчета и предварително се сварява до готовност в подсолена вода.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари