Черешова супа
4 Февруари 2013
3891
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
450 г череши
300 мл вода
2 винени чаши бяло вино
2 с.л. захар на кристали
2 с.л. сметана (гъсто кисело мляко) и корнфлейкс за декорация
Махнете костилките на черешите, смесете заедно с водата, бялото вино и захарта и бъркайте, докато захарта се разтвори. Оставете на умерен огън да покъкри за около 15 мин. След това сложете в миксера черешите и сока и разбийте. Изстудете в хладилника, сервирайте в купа, украсена със сметаната и корнфлейкса.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари