Чеснови гъбки
11 Март 2012
38571
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Ситно нарязаният лук се запържва в маслото или зехтина, заедно със ситно нарязаните чесънчета. Прибавят се гъбите, нарязани сурови на филийки, сокът от лимона и сол на вкус. Разбърква се добре и се пържи на силен огън. При сервиране се наръсва със ситен магданоз. Сервират се веднага, или самостоятелно, или като гарнитура на риба или месо.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари