Чесново хлебче със сирене Чедър
26 Март 2012
37125
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Пресейте брашното. Разтворете маята в 300 мл. топла вода, добавете солта , а след това меда и зехтина. Направете кладенче в брашното и излейте съставките там.
Омесете тесто. Ако е необходимо, добавете още брашно. Смесете счуканите скилидки чесън с размекнатото масло и половината от ситно нарязаната мащерка. Омесеното тесто и разточете малко с точилката. Намажете разточеното тесто със сместа от чесън, масло и мащерка. Примесете отново, оформете хляб по ваш вкус и отгоре поръсете отново с мащерка. Оставете хляба да втаса покрит с чиста кърпа и на топло място.
Когато е готово опечете на 180 градуса във фурната.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари