Честичко я приготвям, но все не остава и парченце за снимки: Хрупкав блат, покрит с крем и...
22 Септември 2017
12653
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
300 грама бисквити орео
300 грама маскарпоне
100 грама пудра захар
2 супени лъжици дулсе де лече или течен карамел
250 грама течен шоколад
100 грама шоколадов чипс
100 грама разтопено масло
Отлепете бисквитите и с помощта на лъжичка премахнете крема между тях. Сложете ги в блендер, а пълнежа в купа.
Добавете маслото и разбийте до получаването на тесто.
Разпределете го в тавичка и загладете повърхността. Към крема прибавете маскарпонето, пудрата захар и карамела. Разбийте до еднородност и намажете основата.
Разпределете течния шоколад, загладете и завършете с останалия млечен крем. Поръсете десерта с шоколадовия чипс и охладете. Разрежете, сложете в чинийки и поднесете.
Да ви е сладичко!
Разпределете го в тавичка и загладете повърхността. Към крема прибавете маскарпонето, пудрата захар и карамела. Разбийте до еднородност и намажете основата.
Разпределете течния шоколад, загладете и завършете с останалия млечен крем. Поръсете десерта с шоколадовия чипс и охладете. Разрежете, сложете в чинийки и поднесете.
Да ви е сладичко!
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари