Четирите тайни на НАЙ-вкусната пилешка супа - пропуснете една и ще ядете блудкав бульон вместо ароматна чорбица:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Четирите тайни на НАЙ-вкусната пилешка супа - пропуснете една и ще ядете блудкав бульон вместо ароматна чорбица:
9068
Източник: actualno.com
Снимков материал: pixabay.com
Четирите тайни на НАЙ-вкусната пилешка супа - пропуснете една и ще ядете блудкав бульон вместо ароматна чорбица:

Сигурно няма човек, който да не обича пилешка супа - и при това не само, когато е болен (известно е, че това е най-препоръчваният вид бульон при настинка), но и като прелюдия към един вкусен обяд или пък като самостоятелно ястие. Тук обаче има едно НО - въпросната пилешка супа трябва да е приготвена правилно, т.е.

да са спазени всички онези задължителни стъпки , които гарантират, че наистина ще е най-вкусната пилешка супа .

Както всяка една гозба, така и пилешката супа си има своите вкусни тайни, които днес ще разкрием пред вас. Всеки път, когато готвите това ястие, си спомнете за тях и ви гарантираме, че крайният резултат ще е кулинарен шедьовър, с който може само да се гордеете. Ето какви са тайните на пилешката супа :

Тайна 1: Сгъстяването

Всеки един добър готвач би ви посъветвал да сгъстите супата, като добавите малко фиде. Може, разбира се, да приложите и други методи, но фидето си остава най-предпочитано. Накрая ще имате божествено вкусна супа, която няма да може да спрете да похапвате.

фиде

Тайна 2: Застройка

Много хора са почитатели на застройките. Именно тази добавка придава плътност на ястието и специфичен вкус, който не може да се постигне с нито една подправка или зеленчук.

Сега обаче идва ред да споделим с вас как се прави перфектната застройка. Нужно е да изключите супата и да я оттеглите от котлона. След това добавяте в тенджерата едно или две яйца, в зависимост от количеството и отново връщате на слаб огън. Резултатът е феноменален!

Тайна 3: Бульон

Без бульон супата няма как да се получи такава, каквато я помним от деца. За предпочитане е да ползвате бульона от варенето на месото. Това обаче важи единствено в случаите, в които готвите с домашно пиле. Ако месото, с което правите супата, е от магазина, по-добре не го ползвайте, а добавете бульон на кубче.

домашен бульон

Тайна 4: Месото

Това е последната тайна, от която всъщност много зависи какъв ще е вкусът на нашата гозба. Ако подберете месото около костите, супата ще е невероятно апетитна. Месото от бутчетата на пилето са също идеален избор за ястието.

Това са 4 –те тайни, от които зависи вкусът на вашата гозба!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft