
Сладкишът се приготвя в тортена форма със свалящо се дъно. Дъното на формата се покрива с пергаментова хартия. Размекнатото масло се смесва със смлените бисквити и захарта. Разстила се на дъното на формата и се слага в хладилника. Обелените грейпфрути се разделят на резенчета, като докато се белят се събира сокът им. Към този сок се прибавя сокът на един цял грейпфрут. Смесваме сока от грейпфрутите и сока от лимоните, слагаме и желатина и ги оставяме да престоят 2 минути. Смесват се сиренето "Крема", захарта, изварата, жълтъците, настърганата лимонова кора и сметаната и се разбиват с миксер, докато се получи еднородна маса. Желатинът със сока се слага на пара, докато се разтвори. След това се оставя да изстине 1-2 минути, добавя се към основната смес и се разбива отново. Белтъците се разбиват на сняг и се добавят към сместа. Тази смес се изсипва във формата. Слага се в хладилника за 1 нощ да се стегне. След като се извади, се украсява с резените грейпфрут. Накрая, след като формата се свали, сладкишът се полива отгоре със сгорещения втечнен мармалад.