Чийзкейк с течен шоколад и лешници

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Чийзкейк с течен шоколад и лешници
Чийзкейк с течен шоколад и лешници
admin
Добавена от: admin
99026
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

250 гр. бисквити 
75 грама разтопено безсолно масло 
400 гр. течен шоколад на стайна температура 
100 гр. печени лешници 
500 гр. крема сирене на стайна температура 
60 гр. пудра захар
 

Смелете бисквитите и след това към тях добавете разтопеното масло заедно с една супена лъжица течен шоколад и три супени лъжици от смлените лешници. Когато получите хомогенна смес, хубаво я притиснете в тавичка или форма с диаметър 23 см и оставете в хладилника да се охлади и втвърди. 

С помощта на миксер хубаво разбийте крема сиренето и пудрата захар, а след това добавете и останалия течен шоколад.
 

Получения крем излейте върху охладената основа, а най-отгоре подредете натрошени лешници. Оставете чийзкейка на студено за най-малко 3 часа, докато се втвърди кремът.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft