Чипс от тиквички
31 Юли 2013
13265
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
4 средно големи тиквички (по възможност дълги и тънки), нарязани на много тънки кръгчета
спрей за готвене (мазнина по избор)
морска сол
Покрийте тавичка/тавички с хартия за печене и намазнете със спрей за готвене. Подредете тиквичките върху хартията и много леко ги намазнете; поръсете с малко морска сол. Печете на най-ниска степен във фурната (65-90 градуса е идеалната температура), докато станат хрупкави (около 2-3 часа). оставете ги да се охладят върху харитята в тавата, а след това съхранявайте в добре затварящ се съд на стайна температура.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари