Чорба от коприва с пушени ребърца
20 Май 2014
14407
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сварете ребърцата, хвърлете първата вода, измийте месото и го залейте с чиста вода.
Когато месото е почти сварено, добавете едро нарязаните картофи, 2 скилидки ситно нарязан чесън, ориза, нарязаните моркови. Варете около десет минути, след което добавете добре измитата и нарязана коприва. Варете още около 15 - 20 минути.
Когато чорбата е добре сварена, подправете с черен пипер, сол и Вегета на вкус. Най-накрая добавете ситно нарязан зелен лук.
Поднесете чорбата с пълнозърнест хляб и гъсто домашно кисело мляко, или заквасена сметана.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари