Чорба от коприва с пушени ребърца

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Чорба от коприва с пушени ребърца
Чорба от коприва с пушени ребърца
admin
Добавена от: admin
14407
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1/2 кг. пушени свински ребърца
5-6 картофа
2 скилидки ситно нарязан чесън
1 к.ч. ориз/просо
3 моркова
1/2 кг. коприва 
сол, черен пипер и Вегета
ситно нарязан зелен лук
 


Сварете ребърцата, хвърлете първата вода, измийте месото и го залейте с чиста вода.
Когато месото е почти сварено, добавете едро нарязаните картофи, 2 скилидки ситно нарязан чесън, ориза, нарязаните моркови. Варете около десет минути, след което добавете добре измитата и нарязана коприва. Варете още около 15 - 20 минути. 
Когато чорбата е добре сварена, подправете с черен пипер, сол и Вегета на вкус. Най-накрая добавете ситно нарязан зелен лук.
Поднесете чорбата с пълнозърнест хляб и гъсто домашно кисело мляко, или заквасена сметана. 
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft