Чорба от свински джолан

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Чорба от свински джолан
Чорба от свински джолан
admin
Добавена от: admin
108945
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

800-900 г свински джолан
1 глава лук
1 бр. домат (може и от консерва)
1 бр. морков
1/3 ч.ч. фиде
сол, чубрица, стрък целина
магданоз, смлян черен пипер
2 бр. яйца

Месото се залива със студена вода и се вари около час и половина. Изважда се и месото се отделя от кокала, накъсва се на парчета и се връща обратно в бульона. Прибавят се нарязаните лук и морков, подправките, и малко след това настъргания домат. След като омекнат, се добавя фидето. Супата се сваля от огъня и след около 20 минути се застройва с разбитите с малко оцет яйца.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft