Има ястия, които се превръщат в истинска находка. Те могат лесно да се приготвят за закуска, както и за обяд или вечеря. Редакторите ни ще ви споделят точно такава рецепта , която със сигурност ще ви стане любима. Ще ви кажем как да направите необичаен омлет в плик за около половин час.
Омлет в плик
Тази рецепта е идеална за тези, които внимателно следят храненето си. Факт е, че нямате нужда от капка масло, за да приготвите омлет в торбичка ! И знаем, че всяко масло, с изключение на авокадо, при пържене отделя много вредни вещества. По този начин можете да избегнете това и да се насладите на невероятно вкусния, питателен омлет . По-долу ще намерите стъпка по стъпка инструкции за приготвяне на това лакомство.
Съставки
3 яйца
2 гъби
1 домат
100 г колбас по ваш избор
50–70 g кашкавал
няколко пера от зелен лук
сол, черен пипер (на вкус)
На първо място, разбийте яйцата в купа, сол и черен пипер по ваш вкус. След това разбийте обилно с вилица.
След това нарежете всички необходими съставки на малки кубчета: гъби, всякакъв колбас по ваш избор, лук и домат.
След това настържете на ситно ренде кашкавала, който харесвате.
Изпращаме всички нарязани съставки в купа с разбитите яйца. Смесете добре. Изсипете получената смес в торбичка и я завържете плътно. За да предотвратите скъсването на пликчето, по-добре е да сложите още едно.
Сега слагаме всичко във вряла вода и оставяме да се готви 20 минути. Моля, обърнете внимание: когато торбата е във водата, тя ще престане да кипи. Затова си струва да си отбележите времето, когато течността започне да кипи отново.След определеното време извадете пакета от тигана. Нарязвате го и внимателно преместваме готовия омлет в чиния.
Както можете да видите, приготвянето на такъв омлет е лесно. Сега знаете как да ядете вкусно и удовлетворяващо, като инвестирате най-малко усилия. Опитвали ли сте да готвите омлет в торба? Чувствайте се свободни да споделяте впечатленията си в коментарите. Приятен апетит!