ЧУкваш няколко яйца в пликчето и ги пускаш във вряла вода и след малко закуската е готова

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
ЧУкваш няколко яйца в пликчето и ги пускаш във вряла вода и след малко закуската е готова
ЧУкваш няколко яйца в пликчето и ги пускаш във вряла вода и след малко закуската е готова
77908
ЧУкваш няколко яйца в пликчето и ги пускаш във вряла вода и след малко закуската е готова
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Има ястия, които се превръщат в истинска находка. Те могат лесно да се приготвят за закуска, както и за обяд или вечеря. Редакторите ни ще ви споделят точно такава рецепта , която със сигурност ще ви стане любима. Ще ви кажем как да направите необичаен омлет в плик за около половин час.

 

Омлет в плик

Тази рецепта е идеална за тези, които внимателно следят храненето си. Факт е, че нямате нужда от капка масло, за да приготвите омлет в торбичка ! И знаем, че всяко масло, с изключение на авокадо, при пържене отделя много вредни вещества. По този начин можете да избегнете това и да се насладите на невероятно вкусния, питателен омлет . По-долу ще намерите стъпка по стъпка инструкции за приготвяне на това лакомство.

Съставки

3 яйца
2 гъби
1 домат
100 г колбас по ваш избор
50–70 g кашкавал
няколко пера от зелен лук
сол, черен пипер (на вкус)

 

На първо място, разбийте яйцата в купа, сол и черен пипер по ваш вкус. След това разбийте обилно с вилица.

След това нарежете всички необходими съставки на малки кубчета: гъби, всякакъв колбас по ваш избор, лук и домат.

 
След това настържете на ситно ренде кашкавала, който харесвате.


Изпращаме всички нарязани съставки в купа с разбитите яйца. Смесете добре. Изсипете получената смес в торбичка и я завържете плътно. За да предотвратите скъсването на пликчето, по-добре е да сложите още едно.

Сега слагаме всичко във вряла вода и оставяме да се готви 20 минути. Моля, обърнете внимание: когато торбата е във водата, тя ще престане да кипи. Затова си струва да си отбележите времето, когато течността започне да кипи отново.След определеното време извадете пакета от тигана. Нарязвате го и внимателно преместваме готовия омлет в чиния. 

Както можете да видите, приготвянето на такъв омлет е лесно. Сега знаете как да ядете вкусно и удовлетворяващо, като инвестирате най-малко усилия. Опитвали ли сте да готвите омлет в торба? Чувствайте се свободни да споделяте впечатленията си в коментарите. Приятен апетит!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft