Шарлота ли? Само опитайте този ябълков сладкиш с домашен крем и няма да куснете друг! Блаженство:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Шарлота ли? Само опитайте този ябълков сладкиш с домашен крем и няма да куснете друг! Блаженство:
Шарлота ли? Само опитайте този ябълков сладкиш с домашен крем и няма да куснете друг! Блаженство:
9650
Шарлота ли? Само опитайте този ябълков сладкиш с домашен крем и няма да куснете друг! Блаженство:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Това е най- деликатният сладкиш , който някога сте опитвали, и всичко - благодарение на крема! Не пропускайте да приготвите този революционен ябълков сладкиш с домашен крем , пред който бледнеят и шарлотата, и щрудела с ябълки. Не пропускайте да приготвите нашето ябълково изкушение , за да зарадвате приятелите и семейството си.

Божествено вкусен ябълков сладкиш

Продукти:

За крема:

250 мл прясно мляко

1 яйце

50 гр.

захар

15 гр. царевично нишесте

ванилия на вкус

За тестото:

2ябълки

200 г брашно

100 г захар

1 ч.л. бакпулвер

2 яйца

ванилия на вкус

100 мл прясно мляко

Приготвяне:

За да приготвите крема, просто смесете всички изброени по-горе съставки и първо разбъркайте с помощта на миксер или бъркалка, а след това поставете на огън с ниска интензивност, за да къкри, като разбърквате през цялото време, докато кремът се сгъсти. Дръпнете от котлона и оставете да се охлади.

Отрежете кората на ябълките, почистете ги от семето и нарежете на тънки филийки или парчета.

Сега пригответе тестото. За целта добавете захарта към счупените яйца и разбийте, докато масата стане гъста и стабилна. Ще отнеме 5-7 минути.

Смесете бакпулвера и брашното, и пресейте на части в разбитата яйчена смес. Бъркайте до гладко тесто, след което сложете ябълките в него и разбъркайте.

Вземете форма за печене, поставете хартия за печене на дъното ѝ, а отгоре изсипете тестото. Залейте го с охладения крем.

Включете фурната и загрейте до 180 °. Печете сладкиша за около половин час.

След охлаждане поръсете с пудра захар и сервирайте.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft