Шеф Виктор Ангелов отваря ново заведение за хранене в София, като акцентът ще бъде насочен към традиционните кюфтета и кебапчета на скара. Обещанието е всички продукти да бъдат пресни и с кратък срок на годност, поради липсата на консервиращи или подобряващи съставки.
"Всички в България знаем какво е кебапчето и кое е най-доброто кебапче.
Той допълва, че в изобилието на нетипични за България продукти за бързо хранене (пици, дюнери, бургери), кебапчето остава някак в сянка, което кара шеф Ангелов да отвори БДС Магазин за скара и да възвърне доверието към българското кебапче.
Ангелов ще заложи на кратко меню от ястия в разделите супи, салати, традиционна и модерна (бургери) скара и запечени сандвичи, както и няколко вида напитки, сред които се откроява специалната БДС лимонада.
Шеф Ангелов и екипът му посвещават над три години в подготовката на новата концепция. Най-дълго време им отнема разработването на рецептите за скарата, които освен страхотен вкус, трябва да са и без изкуствени съставки.