Шницел с кашкавал и пилешко
5 Август 2013
21403
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Пилето се сварява в подсолена вода, обезкостява се, а месото се смила с месомелачка. Получената кайма се смесва с настъргания кашкавал, 1 супена лъжица горчица, 1 яйце, ½ чаена лъжичка черен пипер и сол на вкус. Поръсва се с лимонов сок, обърква се добре и с мокри ръце се оформят шницели. Овалват се в брашно, потапят се в разбити яйца, овалват се в галета и се пържат в силно загрято олио.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари