Шницели пане с джоджен и мащерка
30 Април 2012
13330
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Шницелите се начукват с дървено чукче, след което се овкусяват с предварително нарязани на ситно прясна мащерка и пресен джоджен, сол и черен пипер на вкус. Оставят се в хладилник да престоят за 30 минути за да поемат от аромата на подправките. Овкусените шницели се овалват в брашно и след това в яйце. И се пържат в тиган с предварително загрято олио. Сервират се с подходяща гарнитура по избор.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари