Шницели пане с джоджен и мащерка

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Шницели пане с джоджен и мащерка
Шницели пане с джоджен и мащерка
admin
Добавена от: admin
13330
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Шницелите се начукват с дървено чукче, след което се овкусяват с предварително нарязани на ситно прясна мащерка и пресен джоджен, сол и черен пипер на вкус. Оставят се в хладилник да престоят за 30 минути за да поемат от аромата на подправките. Овкусените шницели се овалват в брашно и след това в яйце. И се пържат в тиган с предварително загрято олио. Сервират се с подходяща гарнитура по избор.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft