Шоколадов кувертюр (глазура за торти)

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Торти
Шоколадов кувертюр (глазура за торти)
Шоколадов кувертюр (глазура за торти)
admin
Добавена от: admin
78394
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Шоколадът се настъргва и се разтопява на водна баня (да не е кипяща), като непрекъснато се разбърква.
Отстранява се от водната баня и се разбърква, докато се превърне в гладка и еластична маса (да може да се излива).
Глазурата, ако е предназначена за торти, пасти, бисквити, кейкове, се разрежда с какаово масло (или растително масло), а ако ще се използува за гарниране чрез шприцоване, не се разрежда.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft