1 л прясно мляко
10 супени лъжици захар
3 пакетчета пудинг ванилия
300 гр. млечен шоколад
100 гр. бял шоколад
500 мл сладкарска сметана
пакетче бисквити
В 200 мл мляко разтворете трите пудинга и захарта. Останалата част от млякото сложете в тенджерка и загрейте, докато заври. Добавете разтворения пудинг и сварете до сгъстяване.
Получения пудинг разделете на 2 части. В едната добавете тъмния, а в другата - белия шоколад. Разбърквайте, докато шоколадът се разтопи. Оставете да се охлади.
Сметаната разбийте с миксер, след това добавете по ¼ от нея в тъмния и светлия шоколадов крем.
В кръгла форма за печене поставете фолио, след това изсипете вътре светлата смес и част от тъмната. Леко разбъркайте, докато се получат черно-бели шарки.
Нанесете останалата, загладете, а след това добавете останалата част от сместа с тъмен шоколад.
Бисквитите потопете в млякото и подредете върху сместа.
Покрийте тортата с фолио и поставете в хладилник да се охлади за няколко часа.
Вземете чиния, по-голяма от съда с тортата, и обърнете върху нея охладената и стегнала торта.
Нарежете и декорирайте по желание.