Шоколадова торта без яйца
9 Май 2015
14490
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1. В купа смесваме брашното, захарта, бакпулвера, ванилията, какаото и нарязаните ядки. В тях добавете газираната вода и олиото. Разбъркайте добре с дървена лъжица.
2. Сместа поставете в тава с диаметър 28 см и печете на 200 градуса 20 минути.
3. Горещата торта намажете с мармалада.
4. Разтопете шоколада с маслото на водна баня.
5. Намажете тортата с разтопения шоколад.
Забележка:
Сместа, която ще получите, ще бъде по-течна, но не се страхувайте, тортата ще се получи както трябва и ще бъде сочна
Мерителната чаша е 250 мл.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари