* 150 грама фъстъчено масло
* 1 шоколад за готвене (или млечен шоколад)
* 6 супени лъжици пудра захар
Първо разтопете по-малко от половината от шоколада, и докато е в течно състояние го изсипете в долната част на формите за бисквитки.
Докато малко се втвърди шоколада, в блендер поставете фъстъчено масло, и добавете захарта. Разбъркайте няколко пъти.
Сместа извадете на тиган и от нея формирайте няколко по-малки топки, които по-късно ще сплескате. Получените форми разпределете във формите върху първата част от шоколада.
Разтопете и останалата част от шоколада и изсипете върху фъстъченото масло.
Оставете за няколко часа в хладилника, за да се укрепят.
Ако сте фен на канела, можете във фъстъчено масло да добавите и тази подправка, която ще даде допълнителен елемент към атмосферата на и без това превкусните бисквитки.