![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
Разбийте маслото и захарта в дълбока купа, докато сместа стане пухкава. Прибавете яйцата едно по едно и продължете да разбивате. Ако сместа започне да се разделя, прибавете една-две супени лъжици брашно. Добавете предварително разтопения и леко охладен натурален шоколад, като продължите разбъркването. Сложете останалото брашно. Разбъркайте добре до хомогенна смес. Изсипете сместа в тава с диаметър 20 см, която предварително сте намазнили. Печете 1 ч. и 30 мин. Готовата торта трябва да се е надигнала и с коричка отгоре.
Охладете я и след това я извадете от тавата. Разделете тортата хоризонтално на два по-тънки блата с помощта на конец.
За да направите глазурата, внимателно разтопете шоколада заедно със заквасената сметана, добавете захарта да се разтопи, прибавете накрая червения пипер. Изстудете, докато стегне леко. Разстелете част от сместа между двата блата, а останалата част разнесете с шпатула върху тортата. Изстудете тортата.
Лютият вкус се съчетава интересно с този на черния шоколад. Ако не сте любители на лютото, може и да пропуснете тази съставка.