1/4 чаша олио от канола
3/4 чаша захар
1 с.л. екстракт ванилия
2 големи яйца
1 3/4 чаши брашно
2 с.л. какао на прах, тъмно
1/8 ч.л. сол
1 ч.л. бакпулвер
1/2 чаша кедрови ядки
1/2 чаша сушени червени боровинки
Смесете олиото, захарта, ванилията и яйцата в купата на миксера и бийте на ниска степен. Пресейте брашното с какаото, солта и бакпулвера и добавете мокрите съставки към сухите, за да се смесят. Объркайте вътре ядките. Покрийте тавичка с хартия за печене. Разделете тестото на две и оформете от него две рула с дължина около 30 см. и ширина около 5 см. Печете на 175 градуса, докато леко позлатеят (около 35 минути). Извадете от фурната и оставете да се охладят 10 минути. Намалете фурната на 135 градуса. Нарежете рулата на резени с дебелина около 2 см. и ги върнете върху покритата с хартия тавичка. Печете, докато изсъхнат - още около 10-30 минути. Оставете ги да изстинат напълно преди поднасяне.