
Сложете решетката в средата на фурната и я загрейте на 160 градуса. Сложете 6 малки глинени гърненца в тавичка. В дълбок тиган загрейте сметаната на умерен огън, докато започне да изпуска пара; махнете от огъня и сложете вътре нарязания шоколад и кафето. Оставете да поеме за няколко минути, след това разбийте сместа, докато стане гладка. Междувременно разбийте жълтъците и захарта. Когато шоколадовата смес се охлади малко, я разбийте с жълтъците. Разпределете получения крем между гърненцата, налейте в тавичката топла вода, така че да стигне до средата на гърненцата. Запечете за 25-30 минути, докато кремът се стегне, но в средата е леко желеобразен. Охладете, след това приберете в хладилник поне за 2 часа или за цял ден. Поднесете с разбита сметана.