В купа се смесват маслото, захарта и малко сол. Добавят се брашното и жълтъците. За да се обедини сместа, се добавя и прясното мляко.
От продуктите се омесва тесто, но без да се меси прекалено дълго (за да не се втвърди тестото при печене).
Полученото тесто се увива в прозрачно фолио и се оставя 1 час в хладилник.
Охладеното тесто се разстила в тавичка или форма за пай, покрита с хартия за печене. Пече се на 180 градуса, 12-тина минути (тестото трябва да е наполовина изпечено).
На водна баня се разтопява шоколадът, заедно с какаото на прах и малко сол.
В друг голям съд се разбиват яйцата, след това към тях се добавят медът и сметаната. Най-накрая се прибавя разтопеният шоколад.
Получената смес се излива върху полуизпеченото тесто и отново се пъха във фурната за около 40 - 45 минути на 150 градуса.
Щом паят е готов, се оставя да се охлади за 45 минути, след което може да се поднесе.