Въпреки, че суфле десертите ви звучат като нещо невероятно сложно за този десерт са ви необходими само 2 съставки, едната от които е шоладов крем.
Няма да ви трябват повече от 10 минути, за да подготвите и още 15, за да изпечете.
Можете да подготвите след обяд или когато ви дойдат внезапни гости на кафе. Във всеки случай ще бъдете изумени от невевроятния му вкус.
2 яйца
½ чаша шоколадов крем (не трябва да бъдете много точни, може да добавите повече)
1. Загрейте фурната на най-високата температура.
2. Отделете жълтъците от белтъците и поставете жълтъка в шоколадовия крем. Разбърквайте няколко минути.
3. Белтъка разбийте в пластмасова купа ръчно или с миксер, докато не получите крем.
4. Смесете 1/3 от белтъците с шоколада с жълтъците. След това добавете останалата част и разбъркайте 2-3 минути, докато не получите кремообразна смес.
5. Поставете сместа в огнеупорна чаша или купа и печете 15 минути.
6. Декорирайте със сметана или сладолед по избор