300 г малини
4-5 с. л. какао
1 ч. ч. брашно
250 мл прясно мляко
2 яйца
1 пакетче желатин
2 с. л. пудра захар
300-350 мл сладкарска сметана
100 г бял шоколад
2 с. л. захар
Шоколадът се начупва и се разтопява на водна баня.
Сметаната се разбива с миксер на сняг.
Добре измитите малини се поръсват с пудра захар и се смесват със сметаната.
Желатинът се залива с топла вода, оставя се да набъбне, след което се разтваря на водна баня.
След като се охлади леко, разтопеният шоколад се добавя към сметаната и малините. Налива се разтвореният желатин и хубаво се разбърква.
Яйцата за канелоните се разбиват с тел и в тях постепенно се налива прясното мляко.
Добавя се захарта и на части се сипват брашното и какаото, като продължава да се бърка.
Върху леко намазнен тиган се сипва от какаовата смес и се изпичат палачинки.
След като се охладят, палачинките се намазват с муса и се завиват на руло.
При сервиране палачинките могат да се поръсят с настъргана кора от лайм и наситнени ядки.